Dienoraštis

Margučių marginimas krepiniu popieriumi

780

Šį margučių marginimo būdą sužinojau praėjusiais metais. Paprastesnio marginimo būdo turbūt nėra, o rezultatas nenuspėjamas :). Čia ne senovinis margučių marginimo būdas, bet kartais įdomu išbandyt..  Daugiau..

Margučių marginimas vašku.

010

Kad ir ilgokai žiema neskuba pasitraukti, Verbų sekmadienį primalė krūvas sniego, vis tiek netrukus sulauksime šv. Velykų. Kokios gi Velykos be margučių. Noriu pasidalinti kaip paprasčiausiu būdu gali..  Daugiau..

Snaigės iš kokteilinių šiaudelių

650

Sveiki, šiandien noriu pasidalinti pamokėle kaip pasigaminti snaiges iš kokteilinių šiaudelių. Šią pamoką radau internetę, ją šiek tiek pakeičiau ir pritaikiau mūsų šeimai :) Buvo smagu darbuotis su v..  Daugiau..

Smagus spalvotas gimtadienis

220

Smagus spalvotas gimtadienis   Ko gi reikia, kad vaikų gimtadienis būtų smagus ir išskirtinis? Reikia visai nedaug geros nuotaikos, būrio vaikų ir ... dažų   Priemonės: Guašas Indelis vandens..  Daugiau..

Išdykęs pieštukas

460

Labai smagu pasidarbuoti su mažasiais ir juos pradžiuginti. Siūlau pasidaryti smagų pieštuką, kuriam reikia nesudėtingų priemonių, o darbelį galima padaryti labai greitai.  Priemonės: Pieštukas, medi..  Daugiau..

Paveikslo gamyba

070

Susikurkime paveikslą Reikės- vaškinių kreidelių, plaukų džiovintuvo ir drobės     tirpinam vaškines kreideles su plaukų džiovintuvu ir liejam spalvas-paprasta. Kai sustingsta dar kartą panaudo..  Daugiau..

Kepurytės-skrybėlytės krakmolinimas

450

Kepurytės- skrybėlytės krakmolinimas Reikės: indo krakmolui virti; krakmolo; nertos kepurytės; 2 ar 3 litrų stiklainio. Prisipilame stiklinę vandens. Disžiąją dalį vandens pilame į puodą, o li..  Daugiau..

Pieštukinė iš antrinių žaliavų

550

Pieštukinė iš antrinių žaliavų   Reikalingos priemonės: žurnalas, žirklės, klijai, indelis (pvz., traškučių, jogurto, vienkartinė stiklinė ir t.t.), keletas baltų lapų (aš atspausdinu vos įžiūrimas ..  Daugiau..

Kiaušinių marginimas modelinu

350

Kiaušinių marginimas modelinu. Kartais taip mažai laiko praleidžiame su savo vaikučiais per nesibaigiančius darbus, skubėjimą. Prieš šventes pabandykime pabūti drauge ilgiau, skirkime vaikams daugiau..  Daugiau..

Margučių marginimas dekupažo būdu

890

Margučių marginimas dekupažo būdu (be sintetinių dažų ) Neseniai sužinojau naują margučių marginimo būdą. Man jis labai patiko, nes nereikia naudoti jokių sintetinių dažų, todėl juos drąsiai gali val..  Daugiau..

Riešinių mezgimas

9100

Riešinių mezgimas Internete yra daug riešinių mezgimo pamokų, bet ne viską aš ten radau. Kai ką sužinojau iš riešinių mezgėjų, kai ką iš spaudos, dabar noriu pasidalinti savo patirtimi. Pirmiausia..  Daugiau..

Popierininis knygos skirtukas

370

Popierinis knygos skirtukas: karpinys – lankstinys. Tai bus maža smulkmena – dekoracija, kurią galima panaudoti atvirukų, albumų, knygų skirtukui ir kitai puošybai. Mums reikės gražaus spalvoto store..  Daugiau..

Vėlimo adatų klasifikavimas

160

Vėlimo adatų klasifikavimas: (pilną šio straipsnio kopiją su nuotraukomis galite surasti čia) Vėlimo adatų rūšių ir tipų yra labai daug. Paskutiniu metu atsirado netgi suktos adatos. Kokias adatas i..  Daugiau..

Viskas apie Vėlimo adatas

450

Viskas apie Vėlimo adatas Savo laiku aš užsimianiau išbandyti Vėlimo techniką "Vėlimas sausuoju būdų su vėlimo adatomis". Ir reikia pasakyti, idomiai nustebau, kad tai nepaprastos vėlimo adatos :) No..  Daugiau..

Kalėdinė dėžutė saldainiukams

040

Kalėdinė dėžutė saldainiukams Paprasta pagaminti iš popieriaus. Tiesiog padidinkite iškarpėlę iki kotio dydžio, kad tilptų A4 formato lape, atspausdinkite, i6kipkite ir suklijuokite vieną kraštinę ..  Daugiau..

Kalėdinės puokštės gamyba

250

Kalėdinės puokštės gamyba Artėja gražiausios metų šventės Kūčios, Kalėdos, Naujieji metai namai prisipildo šilumos, eglutės ir cinamono kvapo, stebuklo laukimo, gerumo, noro  puošti savo aplinką, k..  Daugiau..

Tapkės iš seno megztinio

4100

Šaltukas artėja siūlau pasigaminti tapkes iš seno megztinio -reikės-megztinio-siūlų, kailiuko ir fantazijos. 1-nukerpame rankoves 2-iš vidurinės dalies iškerpame apvalius gabalus ( man išėjo dvigubi..  Daugiau..

Greitai numezgama lėlytė

640

Greitai numezgama lėlytė   Jei norite savo vaikutį pradžiuginti nauju žaisliuku, galite numegzti  lėlytę. Šis darbelis neatims daug laiko. Reikės: įvairių siūlų likučių; 5 virbalų, sintepono, vi..  Daugiau..

Siuvame sauskelnes

170

Populiarėjant daugkartinėms sauskelnėms, vis daugiau atsiranda norinčių pasiūti jas savo rankomis. Galima pasiūti įvairiausių spalvų - bus linksmiau, be to pigiau, o svarbiausia daroma su meile! Apie ..  Daugiau..

Žvaigždė iš audinio skiautelių

6120

Žvaigždės iš audinio skiautelių gaminimas Reikės: įvairių audinio skiautelių, kartono, vilnos, karoliukų (nebūtinai), žirklių, adatos, siūlo . Iš kartono išsikerpame 60 rombo formos gabaliukų, ..  Daugiau..

Dekoruotas kosmetikos veidrodėlis

360

DEKORUOTAS KOSMETIKOS VEIDRODĖLIS Mielos damos, ponios ir panelės kviečiu padekoruoti, atnaujinti savo pabodusius kosmetinės veidrodėlius, kuriuos su savimi nešiojatės beveik kiekvieną dieną rankinė..  Daugiau..

Perdirbam atliekas

170

Perdirbam atliekas.. Prisipažinsiu-nerūšiuoju...pasiteisinimų turiu milijoną ir vieną jei ką... Na bent tiek galiu pasipasakot, kad kartais atrandam būdų kaip panaudoti tai kas lieka buityje ir reikė..  Daugiau..

Taupyklės gamyba

980

TAUPYKLĖS GAMYBA Trumpa pamokėlė, kaip pasigaminti taupyklę... iš stiklainio Mums reikės: stiklainio (norimo dydžio ir formos) ir dangtelio karštų klijų aerozolinių dažų suk..  Daugiau..

Vilnonio gobtuvo gamyba

470

SVEIKI !!! Nepriklausomiems menininkams dabar pademonstruosiu ir pasiūlysiu pasisiūti šiltą vilnonį gobtuvą, rudenio darganai nuvyti ir ryškiai, stilingai apsirengti. Šis gobtuvas yra pasiūtas pagal i..  Daugiau..

Dėžutė šokoladui

7100

Kaip pasigaminti dėžutę šokoladui Jums reikės: 1. Storesnio kartono pakanka dviejų A4 formato lapų (nuo kartono storumo priklausys dėžutės tvirtumas); 2. klijų arba plonos dvipusės juostelės  (aš ..  Daugiau..

Šlepečių vėlimo pamoka

17160

Sveiki. Pristatau vieną iš savo "vaikų": Šlepečių vėlimo pamoka. Jaunų vaikinų iš vilną teikiančios įmonės METACORIS paskatinta, sugalvojau parodyti kaip aš veliu šlepetes. Pradžioje trumpai parodau..  Daugiau..

Kaip greitai nuvyti virvutę

18130

Kaip greitai nuvyti virvutę. Tokias virvutes naudoju mezginių raišteliams,dirželiams,rankinių rankenoms ir kitokių rankdarbių dekorui. Ir taip: sliūlus sudedu 8 gijas,ilgis daugiau kaip dvigubai ..  Daugiau..

Guolis katytei

770

Prireikė katytei nuvelti šiltą guolį.Niekada nesu vėlusi,bet pabandyti reikėjo.kadangi rezultatas nenuvylė,tai nusprendžiau pasidalinti patirtimi ir su jumis. reikės: apie 250-300 gr.sluoksnos,burb.p..  Daugiau..